Måndag, då startar vi veckan!

Hej hopp!

Visst var det en fin dag att vakna till idag? Solen sken, jag kände mig inte sådär fruktansvärt trött och kaffedoften spred sig från köket och in i sovrummet. jag har satt kaffekokaren på timer vilket känns väldigt lyxigt! 😉  Jag vet inte hur det är hos er men på mitt gym är aktiviteten inte på topp såhär års. Folk väljer att träna ute och då vi befinner oss på gärdet och har fantastiska spår precis bredvid oss så förstår jag dem, verkligen! Samt att det ligger ett fint utegym precis utanför. Sen så är det ju också så att det är semestertider och då checkar folk ut, vilar upp sig och åker utomlands eller kanske till landet. Det kommer ju jag också att göra. Jag kommer då att passa på att tipsa om träning utanför gymmet, så missa inte det.

Åter till dagen och dagens träning. Idag är det som sagt måndag och på måndagar gäller bröst och axlar för min del. Övningarna ser ut som följer:  Kram på er!

One thought on “Måndag, då startar vi veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s