Sisters Day ❤️

Umgås på tok för lite med systern min så i måndags hade vi en heldag tillsammans. Vi körde från våra föräldrar på förmiddagen ner till Helsingborg där vi tog en runda på Väla. Shit vad stort det har blivit! jag hade lätt gått vilse därinne, haha! Vi spanade, provade kläder, lunchade och hade det mysigt! därefter åkte vi hem till henne och gick ner till hamnen för en kaffe. Så himla varmt när väl solen kom fram, annars fick man nästan sitta med filten på! Middagen hämtade vi från Holy Greens! Bästa stället i Helsingborg enligt mig.  www.holygreens.se Jag har väldens bästa syster, bara så ni vet! ❤

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s