Avkoppling och bortkoppling

Det har varit väldigt tyst här i några veckor nu och det ber jag om ursäkt för.  Eller det jag ber om ursäkt för att att jag inte förklarade att jag höll upp med skrivandet och varför jag inte har skrivit något. 

Det var ett rätt hastigt beslut och ett skönt beslut. Semester innebär avkoppling och bortkoppling. Jag valde därför att koppla bort mig härifrån, sätta in flygläget och ladda batterierna till fullt. 

Jag är nu tillbaka och jag kommer återigen att börja skriva. 😊 

Vi laddar just nu för höstschemat! Öva öva öva! Här nedan är det somamove och kettlebell. 

  
Kram på er! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s