Hur vi tränar…

Många lyfter och lyfter, svingar sina vikter upp och ner, fram och tillbaka och i en väldig fart! Hittar dem verkligen kontakten med muskeln ifråga man tränar då? Tänk om man lugnade ner farten lite, lät det kännas och brännas lite, och verkligen hitta kontakten, då skulle man få ut mer av sig träning.
Många tränar och tränar men ser inga större resultat. Detta kan vara en av faktorerna.
IMG_7454 (1)
När jag coachar mina klienter är jag noga med teknik och utförande såklart, sen tempot i arbetet, samt att de hittar den här kontakten som jag så ofta tjatar om. Att dem ska tänka på ”vad är det jag tränar nu?” Att dem ska tänka lite extra på den muskeln de tränar och vips så känns övningen bättre och resultaten kommer därefter!
 IMG_7452
Dock är detta bara en del av alla de delar som behövs för välmående. Andra delar är kost, sömn, livet m.m. För att nå diverse mål.
Jag tror att många missar lite på den här biten. Man lyfter och lyfter, men resultaten uteblir för vi är så fokuserade på att lyfta. Inte vad vi lyfter, hur vi lyfter eller vilka muskler vi lyfter med.
 IMG_7453-3
Vi kanske rent av glömt bort varför vi lyfter?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s