lördag och gymsvett

Hej!

vaknade tidigt i morse då mitt ❤ skulle iväg och jobba. Jag kunde inte somna om så jag tog mig ut på en promenad. Det var en superhärlig start på dagen måste jag säga. Efter det åt jag en god frukost och fick städat hela hemmet! Vilken energi! Sen blir det ju lite lättare med bra musik i högtalarna, tycker ni inte?!

Efter detta bestämde jag mig för att ta en runda till gymmet. Där blev det träning av ben. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Hatkärlek på detta! Det är tungt och gör så ont, men jag älskar känslan det ger mig efteråt. Stark. Stolt. Vacker.

Dagens pass:

  •  Benböj med stång
  • Raka marklyft
  • Leg curl (baksida lår, ett ben i taget)
  • Tåhävningar
  • Sumo benböj (stå brett, håll vikt vid bröst och sätt dig bak, ner)

Jag avslutade passet med att köra lite mage, Crunches.

Gött mos!

Resten av lördagen kommer spenderas i goda vänners sällskap ❤

ha en fortsatt fin lördag. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s