En timme mer av min dag

Hej!

Hur mår ni idag?

I helgen ställdes tiden om till vintertid, dvs vi drog tillbaka klockan 1 tim och vi fick 1 timmes mer sömn. Vissa utnyttjar den timmen med att sova. Jag vaknade samma tid som vanligt,kände mig pigg och kom då upp ”1 timme” tidigare.

Jag har dessa 2 dygn känt mig mer utvilad när jag vaknar än vad jag gjort innan vilket är en härlig känsla! En känsla som jag gärna skulle vilja ha varje dag. Jag tror det har lite att göra med att då klockan ställts tillbaka så blir det ju ljusare ute på morgonen, vilket gör att det är lättare för mig att gå upp.

IMG_3911

När jag kommer upp tidigt på morgonen då känner jag att jag får så mycket mer gjort. Jag kommer upp, jag får äta min frukost i lugn och ro, jag läser/lyssnar på nyheter,kanske läser jag lite bloggar och skriver på min egen blogg. Men det bästa är nog ändå att jag kommer iväg och kan träna på morgonen 🙂 Det ger mig energi som varar resten av dagen!

Hur ser era morgonrutiner ut?

kram på er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s