hundvakt och morgonpromenad

Godmorgon på er!

Tisdagar är de dagar då det är tidig uppstigning vare sig jag vill det eller inte. Jobbet kallar och kl 7.30 så kör vi första klassen Core/balansboll. Där jobbar vi med en pilatesboll och tränar styrka, balans och stabilitet. Bollen är bra på det sättet tycker jag då den tvingar oss att använda små muskler som annars kanske inte aktiveras.

Jag har glömt berätta att jag är hundvakt åt två små busar och jag ÄLSKAR det! Det kommer därför bli lite fler långa promenader och det tackar mig kropp mig för. Jag trodde att det räckte med lite halsont i några dagar och sen var det bra igen. Nu har det kommit igen, inte halsont, men förkylning och rinnande näsa 😦 så då byter jag min styrketräning mot promenader denna vecka för att komma igen till nästa vecka.

I morse efter morgonklassen blev det därför en promenad på gärdet. Så himla mysigt och faktiskt väldigt skönt och uppfriskande väder.

Hoppas att ni ha en fortsatt fin dag och att ni slipper all förkylning som går nu!

Ta hand om er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s