Det var ju det här med veckans träningsplanering…

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Även fast man skriver ett schema att den och den dagen ska jag göra den och den träningen, och ändå blir det inte så. Jag är nog världsbäst just nu på att skjuta fram min egen träning. ”Nä, jag tar det inorgonbitti istället” har varit standard tanken denna vecka.

Jag känner att jag måste bli bättre på det där, inte för att jag inte tränar, för det gör jag. Men att det har en tendens att sätta sig som en trend i andra saker som jag gör, eller ska göra. Att jag liksom skjuter  fram fler saker och helt plötsligt blir ingenting gjort! 

Så idag, just nu sitter jag i gymmet och har precis gjort träningspass 2 av 3, ben!  

 Jag kom iväg, bestämde mig och för att använda Nikes ord ”Just do it”. Fantastiskt skönt och jag klappar mig själv på axeln. IMG_7230Hur gör ni? Planerar ni er träning? 

Kram på er ❤️

One thought on “Det var ju det här med veckans träningsplanering…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s