Förlåt!

Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Jag har liksom inget att skylla på. Jag jobbar inte överdrivet mycket och min fritid har inte varit full med aktiviteter. Det är väl bara det att det är höst.

Jag tror att jag är väldigt väderberoende, att mitt humör styrs ut av vilken årstid det är och att det påverkar mig väldigt mycket.Ju mer sol och ljusare det är ute ju piggare är jag och tvärtom. Jag brukar vara en person som vaknar oftast innan klockan ringer och känner mig redo att leva dagen. MEN när mörkret blivit mer påtaglig och att jag inser att mörkret är här för att stanna ett tag då blir jag trött. Det är väldigt trist då det mörknar redan vid 15-15.30, ja vissa dagar blir det ju aldrig ljust så känns det som att det är mitt i natten fast klockan bara är 18…Kanske borde införskaffa mig en sådan sollampa?!

Har ni några tips för att va lite piggare under denna mörka årstid?

One thought on “Förlåt!

  1. Ja denna årstid är hemsk, mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem.. Kallt och blåsigt, nä det är ingen favorit tid detta.
    D-vitamin och försöka sno åt sig frisk luft, träning och kanske lite soffhäng med tända ljus..

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s