Lunch tips!

Hej hopp i jordgubbslandet!

Nu när värmen och sommaren börjar smyga sig på blir jag oftast alltid sugen på härliga, fräscha sallader. Jordgubbssäsongen börjar snart och jag har smygstartat lite med ett av mina favoritrecept när det kommer till just sallader! Detta recept tänkte jag vara så generös och dela med mig till er idag.

Jordgubbssallad med halloumi och kyckling

Ni behöver:

  • En burk jordgubbar
  • En förpackning halloumi
  • En påse ruccolasallad
  • 1/2 rödlök
  • Valnötter
  • Balsamico vinäger
  • Kyckling

Gör såhär:

Tillaga kycklingen på valfritt sätt. Här har jag stekt kycklingfilé i en panna med lite salt och peppar. Lägg upp all rucola på ett serveringsfat. Hacka rödlök, skiva jordgubbar och lägg över ruccolasallad. Skiva halloumi i lagom stora skivor och stek dem ev grilla dem på grillen, några minuter på varje sida. Lägg dem sedan också på serveringsfatet. Strö valnötterna över salladen och toppa med balsamico efter tycke och smak.


Smaklig spis!

Läs också 

Fredag och frukost

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s