Att göra en…

Jag känner mig utmanad. Jag känner mig förväntansfull. Jag känner mig redo.

Jag har startat. Jag är pågång. Jag kommer segra.

Vad jag ska göra? Jag ska göra en halvmara!

Då jag sprungit ett antal lopp på 1 mil känner jag att jag behöver en ordentlig utmaning. Då passar en halvmara in i den kategorin. Det är en stor utmaning för mig som tycker det är lagom att springa en mil, därefter börjar det göra ont i kroppen min och då är det väldigt bekvämt att sluta.

Jag känner mig väldigt taggad och har redan börjat min planering fram till loppdagen. Jag är nu inne i 3:e träningsveckan redan och totalt är det 14 veckor som min träningsplan sträcker sig. Jag tänker mig att jag kommer har 3st löpträningstillfällen/vecka. Det får räcka. Jag ska inte slå några snabba rekord inte ( bara bara för mig själv kanske då) men jag vill känna att jag kan och att det är fantastiskt att springa så långt. Jag har nämligen fått för mig att jag, om jag tränade regelbundet på löpning, kan vara en bra, skön och lång löpare.

Jag kommer självklart att dela med mig av alla sköna, osköna, korta och långa löprundor här med er. Då jag som sagt är inne på 3:e veckan så kommer mina uppdateringar att komma lite tätare då jag har några löptillfällen att skriva ikapp 🙂

Jag är supertaggad!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s