Running 3

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag sa ju att det skulle vara 3 löppass/vecka och första veckan blev det enbart 2st. Tja, bättre 2st än inga alls, eller hur?

Så mitt 3:e löppass blev en 2 km lång runda i ett behagligt tempo. Ett tempo där jag fortfarande kan springa och prata med någon om jag skulle sprungit med någon. Jag snittade tempo på 7:31 så det tog ca 15 min.


Jag jobbar fortfarande med att vänja kroppen vid löpning så att jag minskar risken för skador. Jag ser ALLTID till att värma upp innan genom att börja gå rask för att sedan trappa upp tempo. Om jag inte gör detta så protesterar min kropp något enormt och löpningen blir bara jobbig. Det är säkert några av er som känner igen sig i detta. Det är både trevligt och bra att meddela och förbereda kroppen för arbete. Jobba igång pumpen i kroppen och mjuka upp muskler.

Status efter passet:

  • Kroppen svarar väldigt bra och det känns som att redan nu har jag klivit över en tröskel i min löpträning och det är just det att bestämma sig och börja. Just Do IT, som Nike säger.
  • Jag har känslan att jag vill mer och längtar till nästa löppass!

 

Kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s