Running 5

Då var det dags för mitt 5:e pass och då var det återigen tempolöpning som gällde. 7st tempoökningar x 200m. Återigen är det här jag känner mig starkast så det är konstigt att jag har dragit mig för att springa dem!

img_3226

Som ni kanske ser så använder jag Nike+RUNclub appen (NRC). Där kan man på enkelt sätt starta ett löppass och sen ge sig iväg. Man kan också (som jag nu har gjort) få hjälp av en coach som planerar ett schema till mig som ska ta mig mot mitt mål. Genom att fylla i lite om sig själv, hur mycket man har sprungit innan och gör för tillfället så känner den av och anpassar utefter dig. Jag behöver ju ha något sånt som triggar mig och att det finns med mig under större delen av dagen och lättillgängligt i telefon och klocka är super.

Status efter passet:

  • Jag var helt slut, svetten sprutade och jag kände mig så jäkla nöjd!

Tack och hej!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s